Collectebonnen

In de Emmaüskerk werken we met collectebonnen. Je kunt de bonnen bestellen en vervolgens gebruiken om in de collectezak te doen in plaats van contant geld.

Bestellen

Je kunt de collectebonnen per vel van 20 bonnen bestellen.

Waarde per bon Totale kosten per vel
1,00 20,00
1,50 30,00
3,00 60,00

Kies welke bonnen je wilt en hoeveel vellen, en maak het juiste bedrag over naar NL11 TRIO 0379 6029 38 ten name van NGK Eindhoven. Dit mag ook een combinatie van verschillende waarden zijn. Zet in de omschrijving welke en hoeveel bonnen je bestelt.

Deze rekening wordt wekelijks gecheckt (met uitzondering van schoolvakanties) en dan vind je de bonnen in je postbakje in de kerk. Mocht je geen postbakje hebben, of andere vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Irene Bernhard ()

Voordelen

Collectebonnen hebben als voordeel dat ze belastingaftrekbaar zijn. Het is namelijk duidelijk een gift. Jammer toch, om dat voordeel te laten liggen? Daarbij scheelt het een hoop gezoek naar kleingeld. Als je de bonnen in je postbakje bewaart, raak je ze ook niet makkelijk kwijt. Als je er een automatische overschrijving van maakt, zit je ook nog eens een keer nooit zonder.