Werken in het Midden-Oosten

Harry en Eva Verweg

Sinds 2004 wonen Harry en Eva in het Midden-Oosten. Na acht jaar Jordanië wonen ze nu op het Arabisch Schiereiland. Hun passie is moslims uit te nodigen om Jezus te volgen en anderen te ondersteunen die dit ook willen doen. Dit doen ze in teamverband en met steun van onder andere de organisatie Fronteers. Door relaties op te bouwen met de Arabieren om hen heen, hun taal en cultuur te leren kennen en het leven met hen te delen, laten ze in woord en daad Gods liefde zien. 

 

Liefhebben en Dienen, Loving and Serving

Harry werkt als manager in het bedrijf Gulf Experiences. Hij coördineert de inzet van taalonderwijzers en de vraag vanuit klanten. Daarbij is hij het eerste aanspreekpunt om ambtelijke administratieve procedures in Oman te faciliteren. Eva is een van de onderwijzeressen en coacht de klanten in hun cultuuromslag en mentale welzijn. Daarnaast is zij parttime thuisschoollerares van hun vier basisschoolkinderen, Eveline, Rebecca, Jael en Sofie. Voor de kinderen is dit warme land hun thuis. Nederland is waar de rest van de familie woont, waar het groen is, waar je gras hebt en waar het van de herfst tot de lente koud is.

Alle leden van het gezin zijn een Licht in hun omgeving en gaan graag op bezoek bij hen die Jezus nog niet kennen. 
Dit gastvrije gezin nodigt ook u uit om uw moslimburen te leren kennen en op bezoek te komen op het Arabisch Schiereiland om te ontdekken en te delen dat Gods liefde voor iedereen is!

U kunt hen steunen door:

  • te laten weten dat u geïnteresseerd bent in hen en wat ze doen (stuur ze eens een mailtje/kaartje of vraag de nieuwsbrief aan);
  • voor hen te bidden (vraag de gebedsmail aan!);
  • hen financieel te ondersteunen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons ThuisFront TeamLid

Elisabeth van Hooff-Dorr, 06 – 42302386

 

Financieel ondersteunen?

t.n.v. Stichting Kruislinks, in Nijmegen

o.v.v. Project Loving and Serving

NL78 INGB 0008 4446 97

Giften zijn belastingaftrekbaar