Predikanten

Aan onze gemeente is Daniël Timmerman als predikant verbonden.

Graag stelt hij zich aan u voor. Zijn contactgegevens zijn hier te vinden.

 

Daniël Timmerman

 

Als kind kwam ik al in Eindhoven, op bezoek bij opa en oma in Strijp. Sinds 2013 woon ik er zelf, samen met mijn vrouw Hanneke en onze vier kinderen.  We zijn hier komen wonen omdat ik predikant ben van de Emmaüskerk in Woensel.

Ik vind het mooi om als predikant bezig te zijn met de Bijbel. Dit eeuwenoude boek blijft verrassen en verwonderen. Het laat veel zien over wie God is en wie wij mensen zijn. Vanuit de Bijbel mag ik mensen begeleiden op hun levens- en geloofsweg. Bijvoorbeeld door de zondagse preek of in een persoonlijk gesprek. Graag maak ik ook kennis met u of jou. Zie hier.

Ad van der Dussen (emerituspredikant)

 

Van 1988 – 2017 was ik als predikant in actieve dienst verbonden aan de Emmaüskerk, sinds 1998 parttime. In juni 2017 ben ik met emeritaat gegaan. Daarna was ik nog verbonden aan de opleiding van predikanten, sinds 1 augustus 2018 als docent aan de Theologische Universiteit van Kampen. Aan dat docentschap is op 5 september 2019 een einde gekomen, eveneens vanwege emeritaat. Sindsdien heb ik meer ruimte in de agenda, al ben ik nog volop actief in het kerkelijk leven. Zo reis ik het land door om ’s zondagse kerkdiensten te leiden, en om spreekbeurten en lezingen te houden. Als u daarvoor een beroep op mij wilt doen: ik ben bereikbaar via .