Reis van je leven 2.0 - Alpha cursus "Emmaüsstyle!

Wat is de Reis van je leven 2.0 - Alpha cursus "Emmaüsstyle

Iedere maand gaan wij als kerk aan de slag met een van de thema’s van de Alpha cursus. Op zondag 13 maart is de eerste preek van Ds. Timmerman. In de weken daarna willen we met groepen van ongeveer 10 personen aan de slag vanuit thuis.

Voor wie is de Reis van je leven 2.0 - Alpha cursus "Emmaüsstyle bedoeld?

Het antwoord is simpel. Voor iedereen! Of je nu lang of kort lid bent van onze gemeente of als gast, je bent van harte welkom. Het gaat er om dat we als kerk willen groeien, naar boven, binnen en naar buiten. Oftewel groeien in ons geloof en werken aan onze relatie met de Heer, werken en groeien aan ons zijn als gemeente en groeien als gemeente in het delen van ons geloof. Dus wat je achtergrond, leeftijd of kerkervaring is, iedereen kan meedoen.

Wat ga je doen?

In vaste groepen van acht tot tien personen kom je ongeveer één keer per maand bij elkaar om samen te eten en te praten over een van de onderwerpen van de Alpha cursus. Deze worden altijd ingeleid door een preek van onze eigen predikanten en vervolgens ga je met voorbereid materiaal aan de slag met je groep.

Planning

De eerste drie onderwerpen en de daarbij behorende preken zijn vastgesteld.

Datum Onderwerp Predikant Terugkijken
13 maart Christelijk geloof: Saai, onwaar en achterhaald? Ds. Timmerman https://youtu.be/V8ADjdytmWg
10 april Wie is Jezus? Ds. Timmerman  
15 mei Waarom is Jezus gestorven aan het kruis? Ds. Timmerman  
19 juni Hoe kan ik zeker zijn van mijn geloof? Ds. Timmerman  

 

Wil je meer weten of heb je vragen, neem dan contact op met een van de kernteam leden of mail naar

Het kernteam: Aico Peek; Elke Zuur; Nard Gilsing; Nico van Dijk; Martijn Bredius; Mark de Fouw; Jan Verstraten; Daniel Timmerman