Het Emmaüsconcert van 7 november met Cellokwartet Wiriavier gaat vanwege de nieuwe strengere coronamaatregelen niet door.

Op DV 6 maart 2021 zal pianist Jan-Willem Rozenboom in de Emmaüskerk optreden.

U kunt dan luisteren naar zijn theatercollege over Franz Schubert. Naast het mooie pianospel vertelt hij uitgebreid over de inhoud en achtergrond van de stukken.

 

Pianist Jan-Willem Rozenboom (1974) is al 25 jaar pianist, componist en producer van Guus Meeuwis. Samen met hem schreef hij vele hits.

Minder bekend is dat Rozenboom een van de meest getalenteerde klassieke pianisten van Nederland is. Dat werd beter bekend toen Rozenboom een zeer goed ontvangen opname van de Goldbergvariaties uitbracht in 2015. Na een succesvolle tour langs de concertzalen met Bach’s meesterwerk heeft hij zich anderhalf jaar aan Schubert gewijd wat heeft geleid tot een prachtige opname die in september 2019 uitkwam.

 

Hij studeerde in 2000 cum laude af aan het Brabants Conservatorium bij Alexander Hrisanide waarna hij in 2003 de masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Rian de Waal afrondde. Rozenboom wisselt dagelijks tussen zijn 2 disciplines, de lichte en de klassieke muziek. Twee werelden die ogenschijnlijk ver uit elkaar liggen maar toch veel met elkaar te maken hebben op het gebied van samenspel, interpretatie, melodie en harmonie.

 

Concert normaliter van 16:00 – 17:00 uur

 

Collecte na afloop van het concert.

 

Van harte welkom!