Op 7 november 2020 speelt het Cellokwartet Wiriavier op de tijden 12:00-13:00 en 16:00-17:00

Cellokwartet Wiriavier

Afgelopen weken zijn er door de regering steeds strengere maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Dat heeft veel consequenties, ook voor de hele culturele sector, met name door het geringe aantal toegestane bezoekers. Theaters sluiten hun deuren en concerten worden gecanceld. Tegelijk is er een behoefte bij velen om live naar muziek te kunnen luisteren. Want muziek tilt op en verbindt. Van Luther is onder andere de uitspraak: “De muziek spreekt het gevoel aan niet het intellect, maar geeft zo beide daarbovenuit de mogelijkheid tot een hartverheffende belevenis.

 

We streven er daarom naar om het concert dat op zaterdagmiddag 7 november gepland staat toch door te laten gaan, natuurlijk onder voorbehoud. Nu het maximum aantal toegestane bezoekers tot 30 is teruggebracht zal het concert zelfs twee keer uitgevoerd worden: om 16:00 uur, zoals u van ons gewend bent, en eerder op de dag om 12:00 uur. We zullen daarbij uiteraard alle dan geldende veiligheidsvoorschriften in acht nemen.

 

Cellokwartet Wiriavier heeft een prachtig programma in de aanbieding met enkele klassiekers zoals Bach, Tchaikovsky en Pärt. Maar ook met muziek, geschreven door getalenteerde cellocomponisten die het mooiste uit de cello weten te halen. Meld u zich aan via : . U ontvangt daarna een bevestigingsmail. In één van de dagen voorafgaand aan het concert ontvangt u een mail met alle veiligheidsvoorschriften die dan gelden.

 

Concerten van 16:00 – 17:00 uur en van 12:00 – 13:00 uur. (Het concert van 16:00 uur is bijna vol)

 

Collecte na afloop van het concert.

Van harte welkom!